Semana Salvador Galmés i Sanxo y Semana del Libro.
Semana Salvador Galmés i Sanxo y del Libro en Sant Llorenç, Sa Coma, Son Carrió, Espacio 36, Auditorio Sa Màniga de Cala Millor el 15 y 30 de abril
Las actividades tendrán lugar entre el 15 y el 30 de abril, y se llevarán a cabo en las tres bibliotecas municipales (sa Coma, Son Carrió y Sant Llorenç), en el Espacio 36
AGENCIA MANACORNOTICIAS 12/04/2024 - 08:24:44
un programa con una gran variedad de actividades para celebrar la semana del libro y la semana de homenaje al escritor llorencí Salvador Galmés i Sanxo (1876-1951).

Semana Salvador Galmés i Sanxo y Semana del Libro. Este año, el Ayuntamiento de Sant Llorenç ha preparado un programa con una gran variedad de actividades para celebrar la semana del libro y la semana de homenaje al escritor llorencí Salvador Galmés i Sanxo (1876-1951).

Las actividades tendrán lugar entre el 15 y el 30 de abril, y se llevarán a cabo en las tres bibliotecas municipales (sa Coma, Son Carrió y Sant Llorenç), en el Espacio 36 de Sant Llorenç y en el Auditorio sa Màniga de Cala Millor. El encuentro de gigantes será itinerante, desde el Pou Vell a la plaza del Ayuntamiento.

(sa Coma, Son Carrió y Sant Llorenç), en el Espacio 36 de Sant Llorenç y en el Auditorio sa Màniga de Cala Millor. El encuentro de gigantes será itinerante, desde el Pou Vell

Setmana Salvador Galmés i Sanxo i Setmana del Llibre 2024. Enguany, l’Ajuntament de Sant Llorenç ha preparat un programa amb una gran varietat d'activitats per celebrar la setmana del llibre i la setmana d’homenatge a l’escriptor llorencí Salvador Galmés i Sanxo (1876-1951).

Les activitats tendran lloc entre el 15 i el 30 d'abril, i es duran a terme a les tres biblioteques municipals (sa Coma, Son Carrió i Sant Llorenç), a l’Espai 36 de Sant Llorenç i a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor. La trobada de gegants serà itinerant, des del Pou Vell a la plaça de l’Ajuntament.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Manuel Rosas Serra
Interesante