TÍTOL DEL CONCERT: “MOTIUS POPULARS DEL RENAIXEMENT ITALIÀ
Manacor presenta el I Festival de Música Antiga, que tendrà lloc entre el 2 i el 23 de maig el festival constarà de 4 concerts que es duran a terme al Convent barroc de Sant Vicenç Ferrer
Ha participat en nombroses masterclass incloent algunes amb el mestres Donen Laurin, Vecente Parilla i Lorenzo Cavasanti entre d’altres. Es va graduar en Viola de gamba en l'Acadèmia “Claudio Abbado” (Milà)
AGENCIA MANACORNOTICIAS 21/04/2021 - 07:31:00
Estudis en la École *hillipe Gaulier de Londres. Cursos amb James de Paul, Konrad Zschiedrich, Galffi Lasxlo, Haïm Isaacs, Carmelo Gómez, etc.. Formació en dansa i cant Postgrau universitari Territoris Creatius i Turisme Cultural

Manacor presenta el I Festival de Música Antiga, que tendrà lloc entre el 2 i el 23 de maig. Manacor acollirà el proper mes de maig el I Festival de Música Antiga, organitzat per l'Ajuntament de Manacor. El festival constarà de quatre concerts que es duran a terme al Convent barroc de Sant Vicenç Ferrer, el qual té una acústica molt adequada per a aquest tipus de concerts de música antiga, i comptarà amb intèrprets de primer nivell en l'àmbit musical mallorquí i europeu.

"Els darrers anys el departament de Cultura de l'Ajuntament de Manacor ha intensificat la programació de música clàssica, amb un notable interès per part del públic manacorí. Per això hem cregut oportú fer una passa més i crear un festival especialitzat en música antiga", ha explicat el delegat de Cultura, Mateu Marcé.

Els concerts, evidentment, compliran amb la normativa COVID del Govern de les Illes Balears, amb capacitat limitada i inscripció prèvia del públic assistent. A continuació, podeu consultar la programació.

L’objectiu principal del Festival de Música Antiga de Manacor és donar a conèixer la música anterior al període conegut com a Classicisme. Per tant, inclou la música medieval, renaixentista i barroca. El programa d’enguany es centrarà sobretot en la música barroca.

Tots els concerts seran al mes de maig, en diumenge i sempre a la mateixa hora, les 19 h. El Festival de Música Antiga de Manacor pretenen arribar a públic especialitzat però també al públic general. Els concerts, evidentment, compliran amb la normativa COVID del Govern de les Illes Balears, amb capacitat limitada i inscripció prèvia del públic assistent. A continuació, podeu consultar la programació.

I FESTIVAL DE MÚSICA ANTIGA. Manacor 2, 9, 16 i 23 de maig de 2021 a 2 de maig. TÍTOL DEL CONCERT: “MOTIUS POPULARS DEL RENAIXEMENT ITALIÀ”. Intèrprets. Serena Leonardi, flauta i viola da gamba Tomeu Seguí Campins, orgue i clavicèmbal. Un programa entorn de la música renaixentista italiana i la seva transcendència a l’Europa de l'epoca. Música de Marco Antonio Cavazzoni (1485-1569), Girolamo Frescobaldi (1583-1643) i William Byrd (1543-1623), entre d’altres. Serena Leonardi.

Comença a una edat primerenca els estudis de música. Es va graduar brillantment en flauta dolça en el Conservatori C. Monteverdi de Bolzano amb el Mestre Giorgio Matteoli i ha completat el bienni d'especialització en Música Antiga i Flauta Dolça en el Conservatori de Latina amb el mestre Paolo Capirci. Ha participat en nombroses masterclass incloent algunes amb el mestres Donen Laurin, Vecente Parilla i Lorenzo Cavasanti entre d’altres. Es va graduar en Viola de gamba en l'Acadèmia “Claudio Abbado” (Milà) amb el mestre Rodney Prada.

Abans d'acabar els estudis, va començar una intensa activitat de concerts en diferents ciutats italianes i europees. Això li ha permès, sobretot com a membre de l'ensamble d'instruments antics “Festa Rustica”, participar en les més temporades importants de concerts a Itàlia (Settembre Musica di Torino, Sala Verdi di Milà, Festival Brianza Classica, Teatro Strehler di Milà, MITO Torino, Roma, etc.) i ha col·laborat diverses vegades amb l’Orchestra Verdi de Milà, l’Orchestra UECO i diferents formacions cambrístiques.

Va guanyar el primer premi del públic a la competència Internacional de Neuburg (Alemanya) amb l’ensamble “Ricercare Antico”. Ha gravat per a Brilliant i Map.. Va assistir al curs Nazionale di Formazione amb llicència del Ministero dell’Istruzione per a l'educació musical del nen des de 0 fins a 6 anys amb la Music Learning Theory di Edwin E. Gordon. Des de fa cinc anys treballa de professora de Music learning Theory en la “Scuolacivica di musica de Sondrio”, com a expert musical en guarderia i escoleta de la infància i des de fa dos anys com a experta musical de Music Learning Theory en el Departemento de Neurologia Pediatrica, hospital de Sondrio amb Ermanno Moltoniy amb el neuropsiquiatra Corrado Meraviglia.

Tomeu Seguí Campins. Organista i clavecinista, especialitzat en la música antiga. Realitzà els seus estudis al Conservatori Superior de Saragossa, l'Istituto di Musica Antica. Civica Scuola di Música Claudio Abbado a Milà (Itàlia) i a Haute Ecole de Musique de Lausane a Fribourg (Suïssa), sota la direcció de José Luis González Uriol, Lorenzo Ghielmi i Mauricio Croci. Ha realitzat concerts a Espanya, França, Itàlia, Suïssa... al Vespri d'Organi a San Alessandro (Milà), El Sonido Vivo (Castilla y León), Féte de la Musique Fribourg (Suïssa), Versailles au son des Orgues “Heures d’Orgue” a la Catedral de Saint Louis de Versailles, Concerti di Primavera San Michele Arcangelo (Venècia), Menorgue Festival Internacional, entre altres. Organista titular dels concerts setmanals de l'orgue Jordi Bosch de Santanyí. dels cicles de concerts Stylus Phantasticus i l'Acadèmia Internacional d'Orgue de Mallorca.

Obtingué el diploma d’orgue al Conservatori de Saragossa l’any 2004. Del gener del 2004 a juny del 2005, fou organista titular de l’Escolania de Blauets de Lluc. Formà part també de l’orquesta barroca Arx Musicae, com a clavicembalista. La seva formació es completà amb mestres com Luigi Ferdinando Tagliavini, Michel Radulescu, Va ser membre de l'orquestra barroca Ars Musicae amb el clavicèmbal, amb el qual ofereix nombrosos concerts dins i fora de l'illa La Alguera a Cerdenya, Festival de Música de Lloret, així com enregistraments televisius en IB3, Canal4 o TVE.

L’any 2009, crea l’escola de música “L’Eco escola Sa Llavor”, essent professor de música, piano i clavicèmbal. De 2011 a 2013, es trasllada a Fribourg (Suïssa), per estudiar la formació de concertista d’orgue a l’Haute Ecole de Musique de Lausanne, sota la direcció de Maurizio Croci, i treballar com a organista titular de Siviriez, Le Cret i a l’Eglise de Cordeliers (Fribourg).. Al 2014, realitza concerts a Mallorca i gestiona el Festival Internacional de Música antiga de Caimari i crea, al costat de la Fundació és Convent, “Stylus Fantasticus”, un cicle de concerts amb visites concertades als orgues més prestigiosos de Mallorca.

Al 2015 crea el Plenum Organis Festival, en el qual s'organitzen concerts tots els dimecres i dissabtes d'abril a octubre, al famós òrgan Jordi Bosch de Santanyí, on desenvolupa una gran activitat com a organista titular. http://www.talentib.com/ca/autor/tomeu-segui-campins/

.

9 de maig TÍTOL DEL CONCERT: “ANNA MAGDALENA BACH” Intèrprets, Caterina Alorda, actriu Fahmi Alqhai, viola da gamba. Tomeu Seguí, clavicèmbal. Es tracta d´un concert didàctic amb música de J. S. Bach escrita originalment per a orgue i, en aquest cas, interpretada a la viola da gamba per Fahmi Alqhai i al clavicèmbal per Tomeu Seguí. L'actriu Caterina Alorda farà d'Aina Magdalena Bach, la segona esposa de J. S. Bach, i aportarà les sensacions viscudes amb un caire dramàtic-didàctic descrit a la gran biografia “Johann Sebastian Bach” de Christoff Wolf.

Caterina Alorda Teatre. Rostoll Cremat, T. Gomila. Direcció: Oriol Broggi. Temporada a Palma i a Barcelona. Gira per les Balears i per Catalunya. Festival Grec de Barcelona 2019. HG, la reina de la bellesa, E. Ibsen. Direcció: José Martret. Teatre Principal de Palma. 2015.

O, versió lliure d’Otelo de Shakespeare. Corcada Teatre. 2014. En un país tan llunyà, J. Yago. Direcció: Joan Fullana. Teatre Principal Palma. 2013 Prova, D. Auburn. Direcció: Emilià Carilla. Tic Teatre. Mallorca i Barcelona. 2011-10 No te’n riguis de Rimbaud, cabaret. Iguana Teatre. Mallorca i Barcelona. 2010-11. Però com cony s’escriu Txèkhov, de Joan Carles Bellviure. Teatre Principal Palma. 2009. Extrems, W. Mastrossimone. Direcció Antonio Calvo. Produccions de *Ferro i Teatre Principal Palma. 2009.. Primera història d’Esther, S. Espriu. Direcció: Oriol Broggi. Teatre Nacional de Catalunya 2007.

Falstaff, Shakespeare. Dramatúrgia i direcció de Konrad Zschiedrich. Mallorca. 2006. Molt soroll per cap de bestiar, Shakespeare. Direcció: Konrad Zschiedrich. Catalunya i Balears. 2005-06. Medea-2004, Eurípides. Versió i direcció Rafel Duran. Coprodución Balear. 2004. Casa de nines, E. Ibsen. Direcció Rafel Duran. Teatre Nacional de Catalunya. 2004 Història(és) creació a partir de testimoniatges reals. Direcció Joan Carles Bellviure. Teatre Principal de Palma. Projecte Alcover. Festival de Sitges. 2002-03 L’enfonsament del Titànic H.M. Enzensberger. Direcció Rafel Duran. Balears, Festival de Siges i Festival Grec de Barcelona. 2002 Somni d’una nit d’estiu, Shakespeare. Producció Rafel Oliver. Gira per Espanya. 2001. El enamorats, Goldoni. Direcció Rafel Duran. Teatre Principal Palma. 2001

Història del Soldat, Stravinski. Amb l'orquestra Camarata Variabile de Basilea. 2000. L'Amant, H. Pinter. Direcció: Boris Rotenstein. Gom Teatre. Barcelona i Balears. 1999-01 Altes veus, H. Pinter. Iguana Teatre. Balears, Catalunya i València. 1999-01 Sopar de noces, B. Brecht. Direcció: Pere Fullana. Teatre Principal de Palma. 1998 Faust, Ll. Vilallonga. Direcció: Pere Peyró. Teatre Principal de Palma. 1997. La Dida, S. Galmés. Direcció Rafel Duran. Teatre Principal de Palma. 1996. Gran imprecació davant la murada de la ciutat, T. Dorst. Direcció A. Dt. Thomàs. Teatre Principal de Palma 1996. Televisió i cinema. Amor de cans Secundari fix. De Nova Televisió per a IB3. 2018-19-20. Mai neva a Ciutat. Repartiment.

De Nomad Visió per a IB3 Televisió. TV3 i Filmin. 2017- 18-19.. Hotel Bellavista Repartiment. De CEF Produccions per a IB3. 2015. Mossèn Capellà Secundari fix. De Nova Televisió per a IB3 Televisió. 2009-11-13. Pulseres Vermelles Repartiment. De TV3. Emès per: Antena 3, TVAzteca (Mèxic), YLE (Finlàndia), SVT (Suècia), VOD (Sud-amèrica), Numero 23 (França). 2010-12 L'estrella d'Alberto Aranda per a Contrallum Films. 2011. L’Anell Secundari fix. De Nova Televisió per a IB3 Televisió. 2011. Blog d'Helena Trapé per a Escandalofilms. 2010. Un bitllet de mil. Protagonista. Màster TV3. 2008. Laberint de passions. Secundari fix. De Nova Televisió per a IB3 Televisió. 2006-07. Suite Hotel Protagonista. De Telenova-BocaBoca per a IB3 Televisón. 2005.

Locució de documentals L'agent Sicre de *Quindrop per a RTVE i IB3 Televisió. Postcards *and Memories Postcards *and Memories de la Perifèrica per a TV3 i IB3 Televisió. Viatge de *paraula de la Perifèrica per a TV3 i IB3 Televisió. Després de la boira de Cinètica amb IB3 Televisió i 13 Productions. Formació Acting with camera 3, amb Lisa Pelikan en el HB Studio de Nova York (2020). Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona.

Estudis en la École *hillipe Gaulier de Londres. Cursos amb James de Paul, Konrad Zschiedrich, Galffi Lasxlo, Haïm Isaacs, Carmelo Gómez, etc.. Formació en dansa i cant Postgrau universitari Territoris Creatius i Turisme Cultural per la UB-IL3. Premis. Premi ATAPIB a la millor interpretació femenina per HG, la reina de la bellesa. 2015. Premi ex aequo ATAPIB a la millor interpreació femenina per Prova. 2011. https://directori.aaapib.cat/ca/soci/caterina-alorda.html https://tinglaomanagement.com/perfil/caterina-alorda-actriz/ https://www.imdb.com/name/nm1966209/

Fahmi Alqhai. Fahmi Alqhai és considerat com un dels més importants interprets de viola de gamba del món, i un dels majors renovadors de la interpretació de la música antiga, gràcies a la seva concepció arriscada, personal i comunicativa de l'acostament als repertoris històrics. Va néixer a Sevilla el 1976, de pare sirià i mare palestina. Va viure a Síria fins als onze anys, on començà la formació musical a edat molt primerenca.

Més tard, a Espanya, estudia de manera autodidacta fins a ingressar en 1994 en el Conservatori Superior de Sevilla Manuel Castillo per a estudiar la viola de gamba amb Ventura Rico. Continua la seva formació en la Schola Cantorum Basiliensis (Basilea) i el Conservatori della Svizzera Italiana (Lugano), guiat pels mestres Paolo Pandolfo i Vittorio Ghielmi, respectivament.

Paral·lelament obté la Llicenciatura d'Odontologia per la Universitat de Sevilla. El 1998 comença la seva carrera de solista especialitzant-se en el repertori alemany per a viola de gamba. Les seves versions de les sonates de viola da gamba i clavicèmbal obligat de Johann Sebastian Bach, enregistrades el 2004 al costat d'Alberto Martínez Molina, han tingut en totes les seves actuacions una immillorable crítica tant pel públic com per la premsa especialitzada.

Després de formar part de nombrosos grups de música antiga amb gran renom, entre ells Hesperion XXI (Jordi Savall), amb el qual gira el món durant més de 10 anys, el 2002 funda l’Accademia del Piacere al costat de la soprano Mariví Blasco, conjunt del qual és director. És també fundador, juntament amb el seu germà Rami Alqhai, del segell discogràfic Alqhai & Alqhai, amb el qual ha produït i enregistrat quatre CDs d’Accademia, dos d'ells dedicats al Seicento italià (Le Lacrime di Eros, Premi Prelude Classical Music 2009, i Amori di Mart) i un tercer a la música virtuosa per a viola de gamba de Marais i Forqueray (nominat als International Classical Music Awards 2011). En 2012 Fahmi Alqhai va rebre el “Giraldillo” a la Millor Música de la Biennal de Flamenco de Sevilla 2012 per la música del seu quart CD, Las idas y las vueltas, al costat del cantaor Arcángel.

Com a director d’Accademia del Piacere, Alqhai ha actuat a el Konzerthaus de Viena (Àustria), el Konzerthaus de Berlín, la Philharmonie de Colònia (Alemanya), la Fundació Gulbenkian de Lisboa (Portugal), el Parc della Musica de Roma (Itàlia), l'Auditori Nacional de Madrid (Espanya), el Festival Internacional Cervantino de Guanajuato (Mèxic) entre d’altres llocs. El 2014 enregistra per a Glossa el seu primer CD com a solista, A piacere, un treball en què la renovadora concepció de la viola de gamba històrica rep un excel·lent acolliment a Espanya, Alemanya i tota Europa. Per a la revista britànica Gramophone és un CD “extraordinari” que “porta la viola de gamba a un nou terreny de gojós potencial”, i “un feliç tribut a tot el que la viola podia haver estat, i pot encara ser”. The Bach Album, que inclou la famosa Chacona de Bach en versió per a viola da gamba sola, va rebre el Premi GEMA del Públic al Millor CD 2016. Des del 2009 és director artístic del FeMAS, Festival de Música Antiga de Sevilla. 16 de maig

TITOL DEL CONCERT: “L'AMORE RESPIRA NELL'ARIA” A càrrec d’Alkan Ensemble Intèrprets, Maria Rosselló, soprano. Enrique Sánchez, flauta. Sebastià Pou, violí. Joan Fiol, viola de gamba. Jaume Tomàs, clavecí. L'amore respira nell'aria està format per obres de Torri, Telemann, Vivaldi, Bourgeois i Kuhnau, entre d'altres. Aquest ensemble de músics procedents de l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears i del Conservatori de Manacor neix amb el compromís d'interpretar i gaudir de la música del període barroc amb instrumentació original amb una forta vocació de rescatar i valorar la música d'aquesta època.

Des de 2020 formen un conjunt que ha desenvolupat una gran complicitat i un so propi, fusionant de manera equilibrada l'energia amb els nombrosos anys d'estudis i experiència. Destaca de tots ells una sòlida formació sota la tutela de músics de reconeguda fama i prestigi mundial, reflectida especialment en l'elevada tècnica de la seva interpretació instrumental. Gràcies a això han desenvolupat un brillant currículum al llarg de la seva àmplia trajectòria professional, participant regularment en concerts arreu de l'illa. Maria Rossello

Neix a Manacor, comença els seus estudis de cant a Artà amb Wolf Adamson. També realitza els estudis de mestra d'escola a la Universitat de les Illes Balears. En aquesta època col·labora amb el grup vocal Ars Antiqua i amb la Coral Universitària on ha realitzat tasques de soprano solista, també ha participat de soprano solista amb l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears. Així mateix ha col·laborat amb el cor de cambra Studium.

En el camp educatiu ha treballat com a mestra de llenguatge musical, veu i cant coral (grups d'infants i adults) a les escoles d'Alcúdia, Petra, Santanyí, Algaida i Manacor. Continuà estudis de cant amb Myriam Alió i d'interpretació amb Manel Garcia Morante a Barcelona, on acabà els estudis superiors de cant. També ha participat en l'enregistrament del disc "Cançons mallorquines" amb el pianista i compositor Manel Garcia Morante, així mateix desenvolupa la seva activitat com a professora de cant al Conservatori Municipal de Música de Manacor.

Enrique Sanchez Flauta Ajuda de Solista i flautí de l'Orquestra Simfònica de Balears des de 1999, i membre d'Image Ensemble, nasqué a Xest (València). Titulat Superior pel Conservatori Superior de Música "Joaquín Rodrigo" de València, ha col·laborat amb l'Orquestra Ciutat de Granada, Orquestra de Córdoba, Filharmònica de Gran Canària, Reial Filarmonia de Galícia, Orquestra Reina Sofia, Orquestra Sinfónica de Madrid, O.R.T.V., O.N.E., Camerata Sa Nostra, Orquestra Illa de Menorca, Orquestra de València, Amati Ensemble, etc.

La seva inquietud i interès per la música de cambra el porta a participar en diferents projectes, amb conjunts i formacions diverses, abordant un repertori que va des del renaixement fins als llegats compositius més actuals. Flautistes com Ma. Dolors Tomàs, Enrique Fores, Raul Perez, Antonio Arias, Vicens Prats, Benoit Fromanger i Francesc Crespí han estat fonamentals en la seva formació humanística i musical.

Sebastià Pou Començà els seus estudis musicals amb el professor Neri Monterroso, amb el qui va obtenir el títol de professor de violí al Conservatori de Música i Dansa de les Illes Balears amb les més altes qualificacions. Continuà els estudis superiors de violí al Conservatori Municipal Superior de Música de Barcelona, amb el professor Joan Pàmies. També obtingué el Títol Superior de Professor de Música de Cambra, al Conservatori Superior de Música del Liceu, també amb les màximes qualificacions. Ha estudiat amb el professors del Conservatori Nacional Superior de Música de París Gérard Poulet i, actualment, amb Olivier Charlier.

A més, ha rebut nombroses lliçons de grans professors a diferents cursets, com ara són Barry Sargent, Beverly Lunt, Agustín León Ara, Santiago Juan, Vartan Manoogian, Véronique Bogaert, Mikhail Tsinman, entre d´altres. Desenvolupa una intensa activitat fent música de cambra en diferents formacions, entre les que cal destacar el quartet de corda “Vol-Art”, el Trio MEQ, el IMAGE ENSEMBLE i el Trio Comtrastos, amb els que va ser guardonat amb el primer premi al concurs Art Jove 2004, i al concurs

Francisco Salzillo” (Murcia), en la categoria de música de cambra. Participa regularment en els cicles de música de cambra organitzats per l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears “Ciutat de Palma”. Ha col·laborat amb la majoria d'orquestres de cambra de Mallorca, entre les que cal destacar la “Jove Orquestra Simfònica de les Illes Balears”, a la “Jove Acadèmia Instrumental”, a l’Orquestra de Cambra “Benjamín Britten” i a l’Orquestra de Cambra “Els Solistes de Mallorca”, “Sa Nova Jove Orquestra Simfònica de les Illes Balears”, l'Acadèmia 1830, Studium Aureum; i la Camerata Sa Nostra. Com a docent, va ser professor de violí al Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca del 2002 al 2005.

Ha impartit cursets a l´Escola de Música “Quatre42” i a l’Escola Mun a l’Escola Municipal de Música i Dansa de Manacor. És membre de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears “Ciutat de Palma” des de 1996, i ajuda de solista de violins segons des de 2011. Sebastià Pou toca amb un violí “Marc de Sterke” de 2009. Joan Fiol Joan Fiol (Palma, 2002) ha crescut envoltat de música. Aquest curs debuta com a alumne de violoncel al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears, on rep classes d'Emmanuel Bleuse.

Així mateix, també ha rebut classes de Lluís Claret i lliçons magistrals de Christoph Henckel i Audun Sandvik. Tot i que sent devoció per la música antiga, mai no rebutja explorar altres èpoques i estils. Ha participat en totes les edicions de la Petita Simfònica, que li han ofert l'experiència fantàstica de treballar i poder tocar, juntament amb una selecció d'alumnes de les Illes, amb els mestres de l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears. El passat mes de novembre va ser un dels quatre guanyadors del concurs organitzat per l'Ensemble Tramuntana, que li va permetre actuar com a solista amb orquestra. És membre de la Jove Orquestra Illes Balears (JOIB) i primer violoncel a la Camerata Balear, de recent creació.

Jaume Tomas Nascut a Felanitx el 1980, inicià els seus estudis musicals amb el professor Miquel Àngel Segura. A l'etapa de joventut continuà estudiant amb Ireneusz Jagla i Iván Martín i participà en diversos concursos de piano, entre aquests, guanyà el concurs Antoni Torrandell i el Rotaract Club Palma de Mallorca en diferents categories. Va acabar les ensenyances professionals de piano amb matrícula d'honor i menció honorífica al concurs de fi de grau al Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca. Seguí els estudis de piano al Liceu de Barcelona i el 2001 acabà els ensenyaments superiors de música. Un cop acabada la carrera de música en l'especialitat de piano, assistí a classes de piano per continuar perfeccionant-se amb el mestre Iván Cítera.

Durant la seva carrera ha rebut lliçons i ha assistit a cursos de perfeccionament amb els mestres Andrzej Jasiński, Miquel Farré i Olivier Charlier entre d'altres. Sempre ha estat lligat al món de la música de cambra i ha tocat en diferents formacions amb les que ha realitzat nombrosos concerts. Amb el Trio MEQ, el Trio Comtrastos, amb el qual van ser guardonat amb el primer premi al concurs Art Jove 2004, i al concurs Francisco Salzillo a Múrcia, en la categoria de música de cambra. També ha col·laborat en l'enregistrament d'obres de compositors mallorquins a la IX Nit Bielenca a l'ACA i concerts online per la OSIB, i en els cicles de música de cambra de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears.

Jaume Tomàs toca un clavecí construït per Rafael Marijuán l'any 2011. En 2003 aprovà la plaça de professor de piano al Conservatori Professional de Música de Manacor i actualment n'és el director des del 2008. 23 de maig TITOL DEL CONCERT: ASINUS AD LYRAM Intèrprets: Bernat Cabot, violi Pere Caselles, fagot Xesc Crespí, flauta Bartomeu Mut, clavicèmbal Joan Rodríguez, oboè Enric Segura, violoncel Interpretaran peces G. Legrenzi (1626-1690), G. Ph. Telemann (1681-1767), G. F. Händel (1685-1759) i A. L. Vivaldi (1678-1741), entre d’altres.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
pep toni
larguito