Valoració Actualitat Insular
El PP de Mallorca denuncia retards de fins a 9 mesos en informes de Carreteres
Llorenç Galmés recrimina "les traves de Cladera als muni-cipis i a l'activitat econòmica".
pp.es 21/04/2021 - 15:07:20
Valoració Actualitat Insular

El PP de Mallorca denuncia retards de fins a 9 mesos en informes de Carreteres

Llorenç Galmés recrimina "les traves de Cladera als muni-cipis i a l'activitat econòmica"

Recrimina que el departament de Mobilitat i Infraestructu-res, d'Iván Sevillano, "és un exemple clar de la lentitud en la tramitació de les sol·licituds"

Mauricio Rovira: "ni particulars ni ajuntaments poden estar esperant tantíssims mesos per a una simple obra"

Segons Galmés: "Cladera està perjudicant greument l'acti-vitat de petites empreses en els municipis com la dels pa-letes, lampistes, electricistes, fusters, ferrers o pintors, que són els que es dediquen a fer aquestes obres"

El president del Partit Popular de Mallorca i porta-veu del Grup Popular al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, denuncia re-tards de fins a nou mesos en sol·licituds o informes de Carreteres. En aquest sentit, apunta directament al departament de Mobilitat i Infraestructures, d'Iván Sevillano, com "l'exemple clar de la lentitud en tramitació de les sol.licituds".

Des del PP mallorquí incideixen en que "amb el Pacte d'esquerres, des del Consell de Mallorca es posen pegues fins i tot per a canviar una teula o per a pintar una façana". "No hi ha manera d'avançar; segueixen sense fer ni deixar fer".

Llorenç Galmés recalca que "Catalina Cladera està perjudicant greument l'ac-tivitat de petites empreses en els municipis com la dels picapedrers, lampis-tes, electricistes, fusters, ferrers o pintors, que són els que es dediquen a fer aquestes obres i en mantenir-les".

A més, posa l'accent en "les traves que la presidenta segueix posant als mu-nicipis; sense resposta als informes es paralitza l'activitat econòmica". "Ni grans projectes, ni petits; únicament problemes". Per la seva banda, el conse-ller Mauricio Rovira remarca que "ni particulars ni ajuntaments poden estar esperant tantíssims mesos per a una simple obra".
 
Reciente
Visto
Comentado