JOAN TONI ARQUELLADA BRONZE A EL CAMPIONAT DE GALÍCIA.
El Club de l'Llevant Mallorquí Renshinkan judo ha tingut un cap de setmana molt intens de activitats tant a nivell comarcal com nacional
LLOSETA SEU DEL RECICLATJE D'ARBITS I ENTRENEMENT DE TECIFICACIÓ. El Tokushinkan va ser l'organitzat d'aquestes jornades, reciclatje de jutges i arbits i el 7è entrenament de tecnificació per l'competidors.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 05/02/2020 - 02:52:00
Galícia va ser l'autonomia amfitriona de la Internacional super Copa categoria A. Soy guanya 4 combats i en perd 2, en Marc en guanya 2 i tambe en perd 2, molts bons combats amb el resultat 5è posicio i diploma.

AQUESTA SETMANA ACTIVITATS JUDO RENSHINKAN. El Club de l'Llevant Mallorquí ha tingut un cap de setmana molt intens de activitats tant a nivell comarcal com nacional. SOY THEUNISSE I MARC VIVES DISPUTEN LA MEDALLA A LA COPA D'ESPANYA DE SANTIAGO. Galícia va ser l'autonomia amfitriona de la Internacional super Copa categoria A. Soy guanya 4 combats i en perd 2, en Marc en guanya 2 i tambe en perd 2, molts bons combats amb el resultat 5è posicio i diploma.

JOAN TONI ARQUELLADA BRONZE A EL CAMPIONAT DE GALÍCIA. En Jota, que estudia a Madrid, però federat per sa Gallega, va disputar el diumenge al Campionat autonomic, vaig perdre 1 combat i en guanyà 4, aquesta tercera posicio l'hi dona pas a disputar el sector oest classificatori per la fase final Nacional.

Rudi, que a Menorca és proclama campiona de Balears júnior, te aquest cap de setmana un gran compromis a València, guanyar a les seves rivals per classificar-se a la fase final nacional.

250 NINS / ES A AL FESTIVAL DE JUDO D'ARTA. Espectacular com sempre vam et acostumats el equip organitzatiu del RSK. 21 escoles de judo i 250 nins / es entre els 3 i a els 14 anys van fer les delicies a tots els assistents enllà pressents.

ROUDAINA LAMTIRI, DISPUTARÀ EL CT ESPANYA INTERAUTONOMIC. Rudi, que a Menorca és proclama campiona de Balears júnior, te aquest cap de setmana un gran compromis a València, guanyar a les seves rivals per classificar-se a la fase final nacional

LLOSETA SEU DEL RECICLATJE D'ARBITS I ENTRENEMENT DE TECIFICACIÓ. El Tokushinkan va ser l'organitzat d'aquestes jornades, reciclatje de jutges i arbits i el 7è entrenament de tecnificació per l'competidors de la nostra illa.