Els primers en competir varen ser la parella: Ines Morell i MªJose Jara
El Dojo Muratore Manacor torna a pujar al Pòdium a un Campionat de Katas aquesta vegada a la Copa d´España "Maestro Navarro de Palencia" a Madrid que es vacelebrar el passat diumenge 2 de febrer
XXVI TROFEU ELITE,MEMORIAL ADEL CASTOR que celebrarà el club ,el proper diumenge dia 16 de Febrer al Poliesportiu de l´IES Porto Cristo. Enhorabona als competidors i als seus mestres per tot l´esforç i dedicació moltissimes gràcies.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 04/02/2020 - 05:03:00
3 parelles competidores acompanyades dels seus dos Mestres i Jutges Nacionals de Katas: Ponç Gelabert cinturó Blanc-Vermell 8º Dan i Guiem Puigserver 7º Dan, els quals varen formar part dels Jutges del Campionat.

El Dojo Muratore torna a pujar al Pòdium a un Campionat de Katas. El Dojo Muratore torna a pujar al Pòdium a un Campionat de Katas, aquesta vegada a la Copa d´España "Maestro Navarro de Palencia" a Madrid, que es vacelebrar el passat diumenge 2 de Febrer.

Vuit judoques del Dojo, son els que es varen desplaçar a la capital, tres parelles competidores acompanyades dels seus dos Mestres i Jutges Nacionals de Katas: Ponç Gelabert cinturó Blanc-Vermell 8º Dan i Guiem Puigserver 7º Dan, els quals varen formar part dels Jutges del Campionat.

Els tercers: Dani Domínguez i Toni Sureda que varen pujar al pòdium a la tercera posició a la Katame-No-Kata aconseguint el millor resultat,junts com a parella de Katas.

Els primers en competir varen ser la parella: Ines Morell i MªJose Jara que varen realitzar una molt bona execució de la Ju-No-Kata ,aconseguint finalment una sisena posició molt merescuda.

Els segons varen ser: na JoanaMª Puigserver i Llorenç Gayà ,actuals campions d´Europa a la Kodokan Goshin-Jutsu, que varen aconseguir la medalla de Bronze a una categoria amb molt de nivell.

Els tercers: Dani Domínguez i Toni Sureda que varen pujar al pòdium a la tercera posició a la Katame-No-Kata aconseguint el millor resultat,junts com a parella de Katas.

A aquets judoques i a tots els del Dojo ,esl podreu veure al XXVI TROFEU ELITE,MEMORIAL ADEL CASTOR que celebrarà el club ,el proper diumenge dia 16 de Febrer al Poliesportiu de l´IES Porto Cristo. Enhorabona als competidors i als seus mestres per tot l´esforç i dedicació moltissimes gràcies per tot !!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado