Aquesta competició posarà en joc els títols autonòmics de cros escolar i cros federat
El pròxim diumenge, 2 de febrer, se celebra el Campionat Balear de Cros individual i per equips, en el marc del 4t Cros Viva Es Raiguer Ciutat d’Inca
Cros individual i per equips, en el marc del 4t Cros Viva Es Raiguer Ciutat d’Inca. La prova es durà a terme en el circuit municipal del Parc des Serral de ses Monges, a partir de les 10 del matí.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 29/01/2020 - 03:15:00
D’altra banda, cal destacar també que els clubs i atletes d’Inca també seran protagonistes d’aquest campionat, ja que es troben en un gran moment de forma i han obtingut molts bons resultats en les darreres proves celebrades.

Inca acull diumenge el que podria ser el millor cros celebrat a Balears. El pròxim diumenge, 2 de febrer, se celebra a Inca el Campionat Balear de Cros individual i per equips, en el marc del 4t Cros Viva Es Raiguer Ciutat d’Inca. La prova es durà a terme en el circuit municipal del Parc des Serral de ses Monges, a partir de les 10 del matí.

Aquesta competició posarà en joc els títols autonòmics de cros escolar i cros federat i s’espera que sigui una de les proves atlètiques amb més nivell de la temporada a les Illes Balears. “Els clubs balears s’han reforçat molt amb atletes d’altres comunitats i, d’altra banda, alguns dels millors esportistes de l’illa es troben en el seu millor moment esportiu i s’enfrontaran tots plegats per primera vegada en aquesta prova.

Tot això, ens fa pensar que gaudirem d’un alt nivell i que el final d’aquest campionat serà espectacular”, ha explicat el regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Inca, Sebastián Oriol. D’altra banda, cal destacar també que els clubs i atletes d’Inca també seran protagonistes d’aquest campionat, ja que es troben en un gran moment de forma i han obtingut molts bons resultats en les darreres proves celebrades.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado