atxillerat i Formació Professional a l'IES Llorenç Garcías i Font d'Artà,
El Pi reclama al Govern de Francina Armengol que assumeixi el cost del transport escolar dels alumnes de Batxillerat i Formació Professional de Sant Llorenç
En aquest sentit, el Grup Parlamentari El Pi presentà una esmena parcial al Projecte de Llei de Pressuposts Generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'exercici 2020 que augmentava en 1.475.000 euros.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 14/01/2020 - 06:41:00
La diputada de la formació, Lina Pons, lamenta que aquesta esmena es rebutgés tant en Comissió com en Ple i critica que les places disponibles actualment per a aquests alumnes són insuficients. La Proposició No de Llei serà debatuda.

El Pi reclama al Govern que assumeixi el cost del transport escolar dels alumnes de Batxillerat i Formació Professional de Sant Llorenç. La formació ha enregistrat una PNL que recorda la seva esmena d'1,47 milions d'euros als Pressuposts per a la millora del transport escolar a l'educació postobligatòria.

El Grup Parlamentari El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS ha enregistrat una Proposició No de Llei perquè el Govern de les Illes Balears assumeixi el cost del transport escolar dels alumnes de Batxillerat i Formació Professional de l'Institut d'Artà que resideixin al municipi de Sant Llorenç des Cardassar o a qualsevol altra localitat que no disposi de centre d'ensenyament secundari.

Així mateix, El Pi exigeix a l'executiu autonòmic que obri un diàleg constant amb les AMIPA dels diferents centres educatius d'arreu de les Balears per tal de trobar solucions i establir propostes per a la millora del transport dels alumnes.

La manca d'un Institut d'Educació Secundària al municipi de Sant Llorenç ha provocat l'assumpció per part del seu ajuntament del cost del transport escolar dels 50 alumnes que cursen enguany Batxillerat i Formació Professional a l'IES Llorenç Garcías i Font d'Artà, centre de referència per a aquests alumnes. Des de fa anys, el consistori sufraga el cost d'aquest transport essencial- que suposa uns 30.000 euros anuals- amb la finalitat d'incentivar els estudis.

Així mateix, El Pi exigeix a l'executiu autonòmic que obri un diàleg constant amb les AMIPA dels diferents centres educatius d'arreu de les Balears per tal de trobar solucions i establir propostes per a la millora del transport dels alumnes de Batxillerat i Formació Professional d'aquells municipis on no hi hagi un centre d'ensenyament secundari.

En aquest sentit, el Grup Parlamentari El Pi presentà una esmena parcial al Projecte de Llei de Pressuposts Generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'exercici 2020 que augmentava en 1.475.000 euros la partida destinada al transport escolar a l'educació postobligatòria.

La diputada de la formació, Lina Pons, lamenta que aquesta esmena es rebutgés tant en Comissió com en Ple i critica que les places disponibles actualment per a aquests alumnes són insuficients. La Proposició No de Llei serà debatuda a la Comissió d'Educació, Universitat i Recerca del Parlament de les Illes Balears.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado