Bones sensacions de cara a pròxims partits. Parcials: 20–14, 21–20, 21–20, 19–16.
Sènior Masculí Balear. Bàsquet Pla, 81 – B. Manacor Càrniques Sunyer, 70. Partit molt intens dels sèniors, que van jugar de tu a tu contra un dels millors equips de la lliga Balear. Amb una bona defensa i una bona circulació de pilota.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 19/11/2019 - 02:28:00
Infantil Femení especial. Bàsquet Manacor Benzineres Febrer Martí, 77 - Sa Indioteria, 61. Les infantils continuen primeres de grup després de cinc victòries en cinc partits, empatades amb el Ciutat d’Inca. Dissabte passat van disputar un partit...

Bàsquet Manacor. Més que bàsquet. L’INFANTIL FEMENÍ ESPECIAL, CINC VICTÒRIES EN CINC PARTITS. Infantil Femení especial. Bàsquet Manacor Benzineres Febrer Martí, 77 - Sa Indioteria, 61. Les infantils continuen primeres de grup després de cinc victòries en cinc partits, empatades amb el Ciutat d’Inca. Dissabte passat van disputar un partit molt intens per part dels dos equips.

El matx va començar amb domini de les nostres nines gràcies a la bona feina defensiva. Tanmateix el marcadador es va anar ajustant després que les visitants fessin una passa endavant a nivell físic i, també, gràcies als contraatacs que els van permetre anotar amb facilitat. Després del descans les manacorines van demostrar caràcter i van tornar a la bona línia de la temporada que les està fent créixer com a equip.

Després del descans les manacorines van demostrar caràcter i van tornar a la bona línia de la temporada que les està fent créixer com a equip.

Sènior Masculí Balear. Bàsquet Pla, 81 – B. Manacor Càrniques Sunyer, 70. Partit molt intens dels sèniors, que van jugar de tu a tu contra un dels millors equips de la lliga Balear. Amb una bona defensa i una bona circulació de pilota no van donar el partit per perdut. Malgrat anar sempre a remolc al marcador, l’equip va lluitar i als minuts finals es van poder posar a 4 punts.

El bon ofici en els llançaments des de la línia de triple per part del Pla i el poc encert per part dels manacorins van fer impossible la remuntada. Tanmateix la bona actitud mostrada al llarg del matx van deixar bones sensacions de cara a pròxims partits. Parcials: 20–14, 21–20, 21–20, 19–16.