La recent inauguració de les noves oficines al Passeig de Ferrocarril, 16.
Aquest mes s'acompleix el primer quinquenni del blog de Notícies que publica la Fundació Trobada a Manacor: El total publicades fins avui, aquesta inclosa, ha estat de 327, el que suposa una mitjana de més de 5 mensuals
5. Varis. Notícies relacionades amb la Sal d’Art i Cultura com les Exposicions de Pintura i el Projecte de Col·laboració Internacional de Beques per estudiant de Paraguai, així com notícies de contingut divers.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 18/08/2019 - 09:27:00
Aquest darrer any hi ha hagut tres notícies destacades: el lliurament del Premi «Populars» de la cadena COPE a la Fundació Trobada el mes de novembre de 2018, el concert i tramponada solidària el mes de maig passat.

Aquest mes s'acompleix el primer quinquenni del blog de Notícies que publica la Fundació Trobada. El dia 4 del mes d’agost de 2014 s’inicià l’edició de notícies de la Fundació Trobada en aquest blog amb la intenció d’informar als benefactors i públic en general de l’esdevenir diari d’aquesta modesta entitat. El total de notícies publicades fins avui, aquesta inclosa, ha estat de 327, el que suposa una mitjana de més de 5 notícies mensuals, i la majoria d’elles tenen relació amb el projecte estrella de la Fundació que és l’Alberg de persones sense sostre.

El contingut de les notícies es poden dividir en 5 grups: 1. El moviment mensual. Inclou les altes i baixes d’usuaris a l’alberg, per nou ingrés i reingrés, la mitjana i el total mensual de pernoctes que sol coincidir amb el nombre de racions de berenar dinar i sopar., així com informar de la llista d’espera que no mancaba. 2. Secrets d’una mirada. Resum biogràfic d’alguns usuaris que ens han volgut contar les peripècies de la seva vida i que solen acabar amb un agraïment sincer a la Fundació per el seus serveis d’acolliment.

2. Secrets d’una mirada. Resum biogràfic d’alguns usuaris que ens han volgut contar les peripècies de la seva vida i que solen acabar amb un agraïment sincer a la Fundació per el seus serveis d’acolliment.

3. Donatius. La generositat dels benefactors, que col·laboren amb donacions en espècie, en efectiu i en serveis especials, com tallers de formació i altres. 4. La visita del mes. Aquest grup de notícies, començat enguany, contempla la presentació d’una persona de rellevància que ha honorat l’Alberg amb la seva visita i que ha compartit uns moments amb els usuaris. 5. Varis. Notícies relacionades amb la Sal d’Art i Cultura com les Exposicions de Pintura i el Projecte de Col·laboració Internacional de Beques per estudiant de Paraguai, així com notícies de contingut divers.

Aquest darrer any hi ha hagut tres notícies destacades: el lliurament del Premi «Populars» de la cadena COPE a la Fundació Trobada el mes de novembre de 2018, el concert i tramponada solidària el mes de maig passat i la recent inauguració de les noves oficines al Passeig de Ferrocarril, 16. No volem tancar aquesta informació sense agrair al diari «Manacor Noticias» i al seu Director Rafael Gabaldón per la publicació puntual de totes les notícies d’aquest blog.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


3
1
didac
en efecto lo leo siempre vuestras novedades en esta web
antoni
enhorabuena equipo
natalia
buen trabajo, felicidades